Geloof in jezelf

We hebben twee Persoonlijk Meesterschap programma's, het basis programma en het programma voor gevorderden.


Het basisprogramma is voor alle jongeren tussen de 10 en 18 jaar. Dit is een klassikaal programma. Deze e-learning is er ter ondersteuning van het basisprogramma.


Het gevorderden programma is voor die jongeren die op het gebied van bewustzijn al een fase verder zijn. Dit is een individueel programma, genaamd "Young Warriors". Zij kunnen worden ingezet om jou als leraar / docent te ondersteunen in de praktijk om het basisprogramma in de klas te helpen uit te voeren.


Naast de mogelijke ondersteuning van Young Warriors heb je met deze online leeromgeving concrete tips & trics om dit Persoonlijk Meesterschap Basisprogramma vorm en inhoud te geven in de dagelijkse lespraktijk.


Basis programma: Rock your SELF

Dit is een 4-jarig curriculum waarbij jaarlijks 4 dagdelen worden besteed aan Persoonlijk Meesterschap. In deze online leeromgeving kun je alle lessen / opdrachten hiervoor vinden.

Gevorderden programma: Young Warriors

Dit is de training voor de zogenaamde "Young Warriors". Jongeren (leerlingen/studenten van 10 t/m 18 jaar) met een bewuste geest die hun klas- en/of schoolgenoten willen ondersteunen om zelf persoonlijk meesterschap te ontwikkelen.


In een apart online programma vind je alle tools en oefeningen die gebruikt worden in deze Young Warriors training.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
nl_NLNederlands