Courses

All courses...
  • All courses...
  • Topics
  • SOL Support
  • Access restrictions
  • Subscribers only
  • Premium course
  • No registration required

Subscribers only

Not started

Rock your SELF is een persoonlijk meesterschapsprogramma voor jongeren. Leerlingen/studenten in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar ontwikkelen zelf antwoorden op de vragen; wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat wil ik creëren in de wereld? En hoe kan ik dat doen met respect voor de samenleving?

13 Lessons - None

Subscribers only

Not started

Rock your SELF is een persoonlijk meesterschap programma voor jongeren. Leerlingen/studenten in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar ontwikkelen zelf antwoorden op de vragen; wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat wil ik creëren in de wereld? En hoe kan ik dat doen met respect voor de samenleving? Met als doel (meer) regie over hun eigen leven te krijgen.
Met dit zogenaamde "Train de Trainer programma" kunnen de deelnemers docenten ondersteunen bij het verzorgen van klassikale dagprogramma's gericht op Persoonlijk Meesterschap.

17 Lessons - None

Subscribers only

Not started

Organizations that develop a Learning Culture realize magical results. They become frontrunner organizations where employees are more happy and productive. Where changes and innovations get off the ground much more easy And where the organization is more flexible to deal with change and more attractive and inclusive to work for.

46 Lessons - None

Subscribers only

Not started

Lerende Praktijk Teams is een zich in de praktijk bewezen, krachtige team-methodiek waarmee je een betekenisvolle leer- en werkomgeving realiseert. Dit vormt de basis voor teams om zich te ontwikkelen tot zogenaamde “high performing teams”.

Een methodiek die geleidelijk kan worden uitgebouwd naar meerdere teams. Wat op termijn kan resulteren in een meer lerende cultuur. We noemen dit ook wel het “Waterlelie model”. Waterlelies groeien moeilijk in een sloot. Maar, groeit en bloeit er één, dan zit in no time de hele sloot vol bloeiende waterlelies.

Zo werkt het ook met LPT’s (Lerende Praktijk Teams). Het eerste team krijgt het meest voor de kiezen. Gaat het meeste leren. Heeft een hoog uithoudingsvermogen. Zal zich als eerste moeten bewijzen. Pas dan volgen er meer.

LPT’s bestaan uit 6 tot 8 medewerkers en pakken een concreet complex probleem of (innovatie)project op.

1 Lesson - None

>
nl_NLNederlands