DAG VAN DE LERENDE ORGANISATIE (ONLINE)

Met Margaret Wheatley

Online workshop over leiderschap: ‘Who do we choose to be?'

8 April 2024 (tussen 14.30 en 17.00 uur)


Who do we choose to be?

 “Alleen een echte leider is in staat om een betrokken en productieve werkplek en een gezond team te creëren.” Dit zijn de woorden van Margaret Wheatley. Ze is spreker, consultant én auteur van maar liefst tien bestsellers over leiderschap.


Haar boek Who do we choose to be? drukt je met de neus op de feiten. In deze veranderende wereld is het noodzaak om je te gedragen als ‘Warrior for the Human Spirit’.


Waar sta je nu? Wat betekent het om juist in deze tijden een leider te zijn? Alle (technologische) veranderingen vragen om warriors die zich niet laten leiden door hoop, maar door een scherpe waarneming en wijs handelen.


Deze workshop nodigt je uit voor een zoektocht naar jouw betekenisvolle plek in deze snel veranderende wereld. Net als bij Peter Senge staat Margaret Wheatley garant voor nieuwe inzichten.


Laat je inspireren en leer over het onder ogen zien van de realiteit, het weer opstaan en het proces van creëren en helen. Sta op en ontdek wie jij als leider bent of wilt zijn.

Online programma 8 april 2024

14.30 uur             Welkom en check-in (via Zoom)

14.45 uur             Introductie op het thema ‘Leiderschap als je het even niet weet’

  

15.00 uur             Inleiding door Margaret Wheatley

                             In gesprek in break-outs over de inzichten

                             Plenair in gesprek over de inzichten  

         

17.00 uur              Check-out en afsluiting

Who do we choose to be?

Veranderingen in onze samenleving gaan in een steeds sneller tempo. Ze ontwrichten het systeem en creëren chaos. Wij – als mens en leider – staan midden in die chaos. Of je nu werknemer, echtgeno(o)t(e), ouder, manager of directeur. Het bewustzijn van (persoonlijk) leiderschap groeit bij iedereen.

Wat er ook groeit? Het besef dat we het vaak gewoon ‘niet weten’. Daarom gaan we tijdens de online Dag van de Lerende Organisatie samen aan de slag met dit thema. Wat doe je als je het even niet weet? Wie kies je om te zijn? Welke stappen zet je? Hoe doe je dat? Dit is niet geheel toevallig waar Margaret Wheatley op in gaat in haar nieuwste boek: 'Who do we choose to be?' We hebben haar bereid gevonden om samen met ons aan de slag te gaan met deze vraagstukken.


Een inspirerende online sessie over (persoonlijk) leiderschap met als eregast en spreker Margaret Wheatley.

>
nl_NLNederlands