SOL Community

Ontvang regelmatig inspiratie, inzichten en uitnodigingen voor activiteiten om samen met andere SOL leden te leren hoe een lerende cultuur er in de praktijk uit kan zien en hoe je dit stimuleert. 

Wat houdt de SOL Community in?

Stichting Organisatie Leren SOL TEAM

De nieuwste inzichten regelmatig in je mailbox


Wij geloven dat het creëren van een lerende cultuur een brede benadering vraagt. In de SOL Community leer je op een laagdrempelige manier hoe je een lerende cultuur kunt creëren en wat daarvoor nodig is.


Als jij gratis lid wordt van de community helpen we je met de nieuwste inzichten en praktische voorbeelden. Ook ontvang je uitnodigingen voor interessante (online) lezingen en bijeenkomsten. 


Ben je toe aan het volgende level? Dan kun je altijd kiezen voor SOL PRO

Gratis lid worden van de SOL Community

Inspiratie, inzichten en activiteiten


Als lid van de community ontvang je e-mails met inspirerende blogs van het SOL Development Team, interessante artikelen over leren in de maatschappij en in organisaties en blijf je op de hoogte van de activiteiten van Stichting Organisatie Leren. 


Dat is gratis. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich ontwikkelen zodat zij een bijdrage leveren aan een lerende maatschappij en organisatie. Want leren zorgt voor meer bewuste keuzes en een meer duurzame gezamenlijke toekomst.

Blijf gratis en vrijblijvend op de hoogte van: 

  • Internationale artikelen en recent onderzoek
  • Activiteiten van SOL, landelijk en internationaal
  • Blogs over leren als mens, team, organisatie en maatschappij

Lees mee met ons boek: Wij werken aan een boek over de lerende cultuur in deze verandering van tijdperken. We pleiten hierin voor een lerende maatschappij en een lerende overheid, naast het belang van lerende organisaties en lerende teams. Als lid van de community krijg je regelmatig de kans om previews te lezen en mee te denken.

HOE? Vraag vandaag je GRATIS e-book "The power of a Learning Culture" aan en ontvang hem DIRECT in je mailbox!


E-book - The Magic of a Learning Culture -mock-up- _ Stichting Oganisatie Leren (SOL)

Stichting Organisatie Leren (SOL) is gevestigd in Haarlem. We staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41211494.
Onze bankrekening: NL55 TRIO 0254 8476 33. Je kunt ons bereiken via: patrick.solnetherlands@gmail.nl

>
nl_NLNederlands