SOL subsidies

SOL maakt gebruik van subsidies om (lerende) processen op te starten. Om het vliegwiel in beweging te krijgen waarna organisaties het zelfstandig verder kunnen invullen, uitwerken en implementeren.

Op welke subsidies richten wij ons?

Wij richen ons op subsidies waar "leren" centraal staat.


Met SOL halen we subsidies binnen op nationaal en internationaal gebied. Niet als een subsidiebureau, maar als partnerorganisatie voor projecten gericht op leren en ontwikkelen.


In alle trajecten waar we als SOL subsidie naar binnen halen zijn we op de een of andere manier inhoudelijk verbonden. Als begeleider, coach, adviseur, projectmanager e.d.

Voorbeeld: SLIM Subsidie

Subsidie voor MKB-bedrijven


SLIM staat voor Subsidieregeling Leren in MKB bedrijven. Het doel van deze regeling is om door middel van subsidie een bijdrage te leveren aan initiatieven in mkb-ondernemingen en in grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector, gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen (bron).

Met het aanvragen van SLIM subsidies hebben wij ervaring op de volgende gebieden: 

  • Aanvragen voor individuele bedrijven
  • Aanvragen voor samenwerkingsverbanden
  • Aanvragen voor het in de eigen organisatie ontwikkelen van een (meer) Lerende Cultuur

Wij zoeken als SOL praktijkvoorbeelden van maatschappelijk leren, gericht op duurzame productie/distributie.


Voor deze praktijkvoorbeelden willen wij graag ons best doen om een subsidie aan te vragen. 


Bij SOL werken we vanuit een integrale/systemische visie die volgens ons noodzakelijk is om de noodzakelijke transities (voedsel, energie, klimaat e.d.) vorm te geven.

INTERESSE? Meld je aan en je ontvangt informatie over de mogelijkheid om deel te nemen aan de SLIM aanvraag "Lerende Cultuur"


Stichting Organisatie Leren (SOL) is gevestigd in Haarlem. We staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41211494.
Onze bankrekening: NL55 TRIO 0254 8476 33. Je kunt ons bereiken via: patrick.solnetherlands@gmail.nl

>
nl_NLNederlands